Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oamenii lui Ponta atacă baronii

sturzu

Acum ca in PSD s-a dat liber la reglari de conturi, junii social-democrati au simtit ca e momentul sa dea din coate, in speranta ca prind si ei un loc in fata.

Tineri, tineri, dar ambitiosi. „Generatia lui Ponta” face valuri in PSD. Sa schimbam garda, sa starpim coruptia, sa terminam odata cu penalii si comunistii. Acestea sunt lozincile pe care junii le-au copiat de la adversari si pe care le repeta ca papagalii. Cel mai chinuit de gandul reformei este, de departe, Mihai Sturzu, deputat si sef al TSD.

Dupa ce initial a reclamat „prezenta coruptilor in primele esaloane” ale partidului, Sturzu le cere acum „baronilor”sa dispara din peisajul social-democrat. „Sincer, nu vreau sa fiu reprezentantul domnului Titu Bojin (seful Consiliului Judetean Timis, acuzat de fapte de coruptie – n.r). Daca vorbim despre baroni si coruptie in partid, si e adevarat ca vorbim, eu nu vreau sa fiu unul dintre acesti oameni. Am propus public sa facem ceva. Sa gasim solutii prin care orice incepere de urmarire penala sa duca la despartirea noastra de acesti oameni. Nu cred ca mai putem sa mergem asa cu PSD… Ma asteptam sa intru in politica si sa nu intalnesc numai Alba ca zapada, dar nici chiar asa…Daca am vreun rost, eu si alti tineri, este inclusiv aceasta reforma a clasei politice. In fiecare saptamana ridicam imunitati si vedem cate un presedinte de consiliu judetean cu astfel de cazuri. Justitia sa-si faca treaba si sa plateasca cine a gresit”, a declarat deputatul PSD Mihai Sturzu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.