Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oamenii lui Tăriceanu ies la vânătoare: ținta, Crin Antonescu

tinta
Prima țintă este fostul lider al PNL, Crin Antonescu, care a luat la mișto noua formațiune politică, primul om care pleacă în ofensivă este deputatul Grațiela Gavrilescu, recent demisionară din PNL. 

„Domnul Antonescu încearcă în acest moment să revină în prim planul opiniei publice după ce a reușit un adevărat record negativ pentru un politician român, acela de a pierde din mână oportunități cum niciun alt politician nu a avut. Frustrările acumulate în ultima perioadă, în care a reușit să se autoelimine de pe scena politică, îl determină pe Crin Antonescu să atace și să critice pe toată lumea. Era de așteptat ca un politician, un lider, așa cum se credea că este Crin Antonescu, să știe să accepte eșecul său ca președinte al PNL și nu să înceapă să arunce cu noroi în cei care au decis să acorde o șansă liberalismului.

După ce a trădat în cel mai josnic mod cetățenii care au votat în 2012, dar și partenerii din țară și din Europa, Antonescu a umilit suflarea liberală din România printr-un demers neînțeles nici astăzi, acela de fuziona cu PDL și de a se muta la PPE. Tocmai aceste decizii în interes personal luate de Antonescu și ceilați din conducerea PNL au făcut necesară înființarea Partidului Liberal Reformator. Este nevoie de un partid liberal autentic care să apere în continuare valorile și principiile liberale, iar acesta este Partidul Liberal Reformator”, a afirmat deputatul.

Grațiela Gavrilescu a adăugat că „Antonescu nu a făcut în ultimele săptămâni decât să păteze imaginea liberalismului din România, atât în țară, cât și în exterior, prin dezertarea de la valorile și principiile liberale pentru a-și atinge interesele personale. Crin Antonescu nu are niciun drept să mai vorbească despre liberalism din moment ce el a dezertat de la această ideologie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.