Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oamenii lui Tăriceanu leagă noul Cod Fiscal de numele unui condamnat pentru infracţiuni economice

PLR CONGRES 2

Oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu, grupaţi în partidul virtual PLR, dezbat noul Cod Fiscal "acasă" la un condamnat pentru înşelăciune şi spălare de bani.

Vineri, 13 martie, PLR Timiş organizează o dezbatere pe tema noului Cod Fiscal, într-o clădire a Grupului Tender, proprietate a omului de afaceri Ovidiu Tender, condamnat de prima instanţă la 11 ani şi 4 luni de închisoare în Dosarul Carom. Printr-o potrivire nefericită, evenimentul este intitulat "Noul Cod Fiscal: predictiblitate pentru 10 ani".

Noul Cod Fiscal, pe care actuala putere îl consideră "ultraliberal", se va afla în dezbatere în perioada următoare, urmând să fie adoptat până la mijlocul anului. Guvernul Ponta ia în calcul şi asumarea răspunderii pe noua lege.

Vezi AICI noul Cod Fiscal!

În Dosarul Carom, Ovidiu Tender şi Marian Iancu au fost trimişi în judecată în 2006, rechizitoriul fiind întocmit de fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, trimisă în judecată, în stare de arest, în dosarul despăgubirilor pentru un teren supraevaluat. Tender şi Iancu sunt acuzaţi că au preluat ilegal controlul companiei Carom SA Oneşti şi au prejudiciat-o cu 1.400 de miliarde de lei vechi, sumă stabilită la nivelul anului 2003. Cei doi oameni de afaceri sunt acuzaţi că au drenat resursele Carom prin intermediul unui circuit financiar complex.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.