Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oana Stancu revine cu un nou mesaj: 'E doar un manifest împotriva urii'

oana stancu

Continuă războiul dintre jurnaliştii de la Antena 3 şi duşmanii lor de la televiziunile şi instituţiile considerate a fi de dreapta. B1TV spune că Oana Stancu pozează în victimă după ce i-a scris o scrisoare fiicei de zece ani a jurnalistului Dan Tapalagă. Implicarea unui copil în disputa a fost criticată aspru în mediul online, iar CNA s-a autosesizat pentru încalcarea drepturilor minorilor.

Citeşte şi: MAI deschide conducta de angajări: Vrea 10.000 de oameni în structuri

Jurnalista Oana Stancu susţine că scrisoarea pentru fiica jurnalistului Dan Tăpalagă, este un manifest împotriva urii la adresa Antenei 3 şi a pensionarilor care au ieșit vineri în strada la protestul organizat de cei din trustul Intact. Iar acum încearcă să se transforme într-o victimă. ”E doar un manifest împotriva urii, împotriva celor care îndeamnă la ură, împotriva Antenei 3 şi a telespectatorilor ei, a bătrânilor. Un manifest adresat copiilor noştri pentru a face o lume mai bună. Eu nu m-am luat de copilul nimănui. În loc de asta am primit şi mai multă ură, am primit "urări" ca fata mea să fie violată”, a declarat jurnalista la Antena 3.

Citeşte şi: Demisie la Antena Group: După 15 ani, pleacă din Trustul Intact

Însă victima de acum, era extrem de agresivă în scrisoarea trimisă fiicei lui Dan Tăpalagă. ”Îți încredințez astăzi această scrisoare ca pe un manifest pentru viitor. Pentru un viitor nu foarte îndepărtat, în care tu vei trece pragul maturității, iar tatăl tău pe cel al senectuții. Poate că atunci când vom veni acasă cu pungi pline de medicamente, voi, copii buni, ne veți îngriji și ne veți mângâia și vă veți ruga la Dumnezeu să mai stăm puțin alături de voi, să nu ne ducem încă. Poate că nu-ți va fi nici rușine și nici nu-ți vor crea nervozitate sau dispreț momentele de familie din care tatăl tău se va extrage des pentru a merge la toaletă, pentru că vezi, așa e vârsta. Poate că îi vei cumpăra tu însăți mult hulitul Urinal de azi. Poate că nu vei simți că îți strică masa cu prietenii dacă i se mișcă proteza”, scria Oana Stancu.

Vezi şi: Verdict CNA în cazul Antenelor după întâlnirea cu ANAF: 'Nimeni nu le-a scos cu forţa'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.