Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oana Zăvoranu a creat isterie, când a ajuns între oameni: S-a lăsat cu pumni și sânge / VIDEO

UPDATE Forțe impresionante de ordine sunt la fața locului. Jandarmii au început să instaleze garduri despărțitoare. Oamenii au ocupat partea carosabilă și traficul se desfășoară cu greutate.

Oana Zăvoranu a ajuns la locuința din centrul Bucureștiului, unde urmează să împartă, gratuit, haine în valoare de 200.000 de euro. Aproape 1.000 de oameni sunt în fața imobilului, iar jandarmi și polițiști încearcă să păstreze ordinea publică. Dar, chiar și așa, la apariția starletei, lumea s-a isterizat și a început să se îmbrâncească. S-au folosit pumnii și coatele, în speranța că Zăvoranu îi va auzi.

Un tânăr s-a ales cu nasul spart în toată încăierarea. Fosta membră a PRM a închiriat un apartament pe Calea Dorobanți și a chemat lumea care vrea să primească, gratuit, haine, încălțăminte, ceasuri, genți și alte accesorii pe care le-a purtat ea, să meargă la ea să primească. Zăvoranu spune că valoarea totată a hainelor e de aproximativ 200.000 de euro.

Citește și: Previziunile s-au adeverit: Cine ar putea face plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu

”Vreau să fiți civilizați! Astea sunt bileţelele. Toată lumea va avea drepturi egale. În viaţă totul ţine de noroc. Astăzi veţi vedea fiecare cum v-a surâs norocul. Spuneţi un număr de la 1 la 1500. În spatele acestui număr puteţi avea o geantă sau o pereche de adidaşi sau un pulovăr. Să îi dăm drumul. În 5 minute urcaţi câte 30 de persoane. Vă iubesc.

Sunt nerăbdători, emoţionaţi, curioşi. Nu aţi mai văzut asta. Oana Zăvoranu e una. Ce fac eu, mă desparte de pluton. E scris în stele”, le-a spus Oana Zăvoranu celor care s-au strâns să primească haine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.