Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oaspete neanunțat de Klaus Iohannis: Cine l-a vizitat, când Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă erau la Palatul Cotroceni

Joseph Daul Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, miercuri, la Palatul Cotroceni cu preşedintele Partidului Popular European (PPE), Joseph Daul.

Întâlnirea a avut loc în timpul recepţiei oferite de preşedintele Klaus Iohannis în grădina Palatului Cotroceni cu ocazia Zilei Europei. Vizita lui Daul nu a fost anunțată pe site-ul Administrației Prezidențiale.

Citește și: Dezvăluire fără precedent a „Eroului de la Sevilla”! Cum a fost dat afară

Liderul Partidului Popular European, Joseph Daul, a declarat că a discutat, miercuri, cu preşedintele Klaus Iohannis despre Preşedinţia României la Consiliului Uniunii Europene, pe parcursul căreia urmează să se ia decizii foarte importante.

"În această după-amiază am avut o întâlnire cu prietenul meu, preşedintele Iohannis, pentru că, în curând, România va fi preşedinţia rotativă a Consiliului. Este o preşedinţie care nu va fi uşoară. Parlamentul va lua decizii foarte importante la începutul preşedinţiei, printre care şi problema finanţării Europei pentru viitor", a afirmat Daul, miercuri, la sediul Partidului Naţional Liberal, după o întrevedere pe care a avut-o cu preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Citește și: Anunț oficial! Vodafone înghite acest gigant! Telekom și RCS&RDS au de ce să se teamă

Totodată, Daul a precizat că a discutat cu Iohannis şi despre situaţia din Europa, în general, dar şi despre situaţia din Balcani şi despre cadrul financiar multianual.

"Dosarul migraţiei este un dosar foarte importat, trebuie terminat anul acesta şi dacă chiar nu se termină, imediat după aceea, în Preşedinţia României (la Consiliul UE - n.r.), trebuie finalizat. Şi, de asemenea, dosarul bugetului este foarte important", a evidenţiat preşedintele PPE.

Citește și: Cristian Țopescu, internat la Spitalul Elias! Care este starea sa .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.