Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Obama îl avertizează pe Putin: ”Riști!”

obama


Cei doi şefi de stat au avut în Franţa o discuţie informală de circa 10-15 minute în marja ceremoniilor dedicate împlinirii a 70 de ani de la debarcarea aliaţilor în Normandia.
În timpul acestei scurte întrevederi, 'preşedintele Obama a menţionat clar că dezescaladarea tensiunilor în Ucraina depinde de recunoaşterea de către Rusia a preşedintelui ales al Ucrainei, de sistarea sprijinului pentru separatiştii din estul acestei ţări şi de oprirea traficului de arme şi echipamente' la frontiera ruso-ucraineană, a indicat oficialul citat. 
Dacă Moscova 'nu va lua astfel de hotărâri, atunci acest lucru nu va face decât să accentueze izolarea ei pe plan internaţional', a avertizat el.
În schimb, 'dacă Rusia profită de oportunitatea de a recunoaşte şi de a colabora cu noul guvern de la Kiev, preşedintele Obama a indicat faptul că ar putea fi găsite soluţii pentru diminuarea tensiunilor', a adăugat Ben Rhodes. 
Acesta din urmă a mai menţionat pe de altă parte că şeful statului american a luat notă de angajamentul preşedintelui ucrainean Petro Poroşenko de a continua reformele în direcţia asigurării respectării drepturilor şi intereselor tuturor ucrainenilor.

sursa: agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.