Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Obligaţiunile Bittnet Systems intră la tranzacţionare pe Piaţa Reglementată a BVB pe 7 martie

BVB
BVB Bursa de la Bucuresti

Obligaţiunile Bittnet Systems, companie cu capital românesc ce activează în domeniul IT, intră la tranzacţionare marţi, 7 martie, pe Piaţa Reglementată a Bursei de Valori Bucureşti, în valoare de peste 2 milioane de euro.

”Bursa de Valori Bucureşti (BVB) informează că marţi, 7 martie, intră la tranzacţionare obligaţiunile Bittnet Systems, pe Piaţa Reglementată a Bursei de Valori Bucureşti, în valoare de peste 2 milioane de euro. Obligaţiunile companiei se vor tranzacţiona sub simbolul bursier BNET26E”, informează bursa.

Bittnet Systems este o companie cu capital românesc ce activează în domeniul IT, scrie news.ro.

Bittnet Systems a debutat pe Piaţa AeRO, segmentul de acţiuni al Sistemului Multilateral de Tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti în 2015, ca mai apoi, în 2020 să facă transferul pe Piaţa Reglementată a BVB, fiind primul emitent din sectorul IT prezent pe segmentul principal al bursei.

Bittnet Systems a derulat un plasament privat de vânzare de obligaţiuni, în perioada 21 – 27 decembrie 2022, în cadrul căruia au participat 53 de investitori. Compania a vândut un număr de 20.596 obligaţiuni corporative, denominate în euro, dematerializate, neconvertibile şi negarantate, cu o valoare nominală a unei obligaţiuni de 100 euro. Obligaţiunile au o maturitate de 3,5 ani, cu scadenţă la data de 30.06.2026 şi o rată a cuponului de 9% pe an, cu plată trimestrială.

Fondurile atrase în urma emisiunii de obligaţiuni vor fi utilizate pentru asigurarea nevoilor generale de finanţare a grupului, inclusiv rambursarea principalului aferent emisiunilor de obligaţiuni scadente pe parcursul anului 2023, precum şi finanţarea parţială sau totală a achiziţiei de părţi sociale în companii noi, care să se alăture grupului. Plasamentul privat şi listarea obligaţiunilor au fost realizate cu sprijinul BRK Financial Group.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.