Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șobolanii au INVADAT un cartier din Craiova: intră în locuințe, cutreieră prin scările blocurilor și în zona pubelelor

https://www.banatulazi.ro
sobolani

Locuitorii cartierului Craiovița Nouă din Craiova spun că se confruntă cu o adevărată invazie de șobolani, care pătrund în locuințe, cutreieră prin scările blocurilor și pe aleile din cartier, în zona pubelelor, informează Mediafax.

Mai multe postări pe rețelele de socializare, dar și mărturii ale oamenilor care locuiesc în cartierul Craiovița Nouă confirmă faptul că în zona respectivă șobolanii se simt ca la ei acasă pe străzi și în apartamentele oamenilor.

Oamenii spun că și-au cumpărat singuri otrava pentru a scăpa de rozătoarele din case.

Citetește și: Ungaria ne bate la încă un domeniu în Europa. România, la coada clasamentului, în timp ce țara vecină e pe locul 3

"Eu m-am trezit cu șobolanii în casă. Evident că m-am speriat și m-am dus să cumpăr otravă. În plus, o amică de-a mea din blocul învecinat s-a întâlnit cu șobolanii în scara blocului și s-a speriat foarte tare. E adevărat că încă nu am făcut sesizare la Salubrizare, am considerat că mă descurc cu otravă din comerț. Dar o să fac", a declarat, pentru corespondentul Mediafax, Mihaela Mocanu, una dintre locatarele cartierului Craiovița Nouă.

O altă localnică a spus că îi este teamă să mai ducă gunoiul, deoarece în zona pubebelor este plin de șobolani.

Șefa serviciului de Salubritate din Craiova, Cristina Ghenea, a declarat că oamenii ar fi trebuit să se plângă serviciului pe care-l reprezintă, nu presei.

Citește și: Ecaterina Andronescu bate cu pumnul în masă în SCANDALUL remanierilor din Guvernul Dăncilă: 'Pe mine mă deranjează foarte mult'

”Oricum, noi am fost și am efectuat deratizarea. Vom aștepta 8 zile, că atât durează să se simtă efectele, și apoi ne vom întoarce în teren pentru a vedea dacă situația e aceeași sau s-a schimbat", a spus Ghenea.

Și purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova, Maria Andronache, susține că până acum nu a aflat de astfel de plângeri, dar va verifica și dacă lucrurile stau așa cum susțin oamenii, va avea și un punct de vedere oficial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.