Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoc - Bianca Drăgușanu se va implica în politică: 'N-a fost unul care a făcut ceva pentru țara asta'

bianca dragusanu

Bianca Drăgușanu s-a săturat de ce se întâmplă în România și a explodat. Vedeta și-a spus părerea despre numeroasele probleme din țară, dar și despre președintele Klaus Iohannis. Îi dă dreptate Danei Budeanu și critică dur oamenii de la conducere.

„Abia aștept să vină alegerile. Eu, care n-am nicio treabă cu politica, jur că de data asta o să mă implic maximum. N-a fost unul care a făcut ceva pentru țara asta, care a fost ales și a lăsat ceva în urma lui”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Bianca Drăgușanu i-a dat dreptate Danei Budeanu pentru toate criticile pe care le aduce la adresa acestui stat, susținând că a fi român deja nu este o mândrie.

„Dana Budeanu. Tot ce zice femeia asta asumată… jur că are dreptate! Trăim într-o țară în care să fii român nu e neapărat o mândrie, e ceva rău de tot. Pentru ce parada? Pentru ce aveți nevoie de pregătiri pentru paradă? Ce vreți să ne arătați, cât de rău stăm cu traficul sau cât de proști suntem că v-am mai ales o dată Vreau să faceți un video în care să le spuneți ceva celor care se implică în paradă.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu îl critică dur pe Iohannis

Bianca Drăgușanu nu s-a putut abține și l-a luat în vizor și pe Klaus Iohannis, căruia i-a adresat câteva cuvinte dure. Vedeta a mărturisit că mama ei este mare fan al președintelui, în timp ce ea nu îl apreciază deloc pe șeful statului, pe motiv că nu a aduc niciun beneficiu acestei țări.

„Nu mai pot eu! Am făcut ceva? Vă transmit, domnule fost președinte, pentru că nu cred că o să mai fiți, că aveți o fană mare, maică-mea. Puteți să o luați să stea la bârfe cu nevasta”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Blondina nu este deloc mulțumită de țara în care trăim și cu atât mai puțin de Capitală, unde nu mai poate suporta traficul infernal de zi cu zi. Celebra influenceriță spune că cei care conduc prin București pierd prea mult timp la volan, timp inutil, în care ar putea face cu totul altceva.

„Dacă trăiești în București, poți să-ți pierzi jumătate din viață în trafic. Stai efectiv, rupi Instagramul, TikTok-ul, și aștepți să treacă timpul. Se merge cu 2 km/h…”, a mai spus vedeta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.