Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoc imens în lumea televiziunii din Anglia. O vedetă tv, vizată de un complot prin care se urmărea răpirea, violarea și omorârea ei

sky news
Holly Willoughby

O cunoscută prezentatoare de televiziune din Anglia a fost vizată de un complot prin care se urmărea răpirea, violarea și omorârea ei. Polițiștii au arestat un suspect, potrivit Sky News.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Harlow, Essex, este bănuit că a solicitat să se comită o crimă și a instigat la viol și la răpire. Victima presupusului complot este vedeta TV, Holly Willoughby. Suspectul a fost prins de polițiști și vineri urmează să fie dus în fața instanței.

Victima și reprezentanții postului de televiziune au fost informați joi despre complot. Holly Willoughby, prezentatoarea emisiunii de dimineață a postului ITV, a decis să nu mai intre în direct cu câteva minute înainte de startul ediției de joi.

„Această veste a venit ca un șoc imens pentru toată lumea la This Morning și ITV. Oferim tot sprijinul pe care îl putem pentru Holly și pentru familia sa în acest moment incredibil de greu”, a anunțat un purtător de cuvânt al televiziunii.

Vedeta a primit numeroase mesaje de susținere de la colegi, preieteni și necunoscuți. Printre cei care au transmis mesaje s-a numărat și premierul Rishi Sunak.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.