Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în America: Donald Trump a fost PĂRĂSIT

Donald_Trump_August_2015

Candidatul republican la Casa Albă, Donald Trump, s-a despărţit de directorul său de campanie, Corey Lewandowski, a anunţat luni o purtătoare de cuvânt pentru New York Times.

Echipa de campanie a lui Donald Trump pentru preşedinţie, care a atins un record istoric în alegerile primare republicane primind aproape 14 milioane de voturi, a anunţat luni că Lewandowski nu va mai lucra de acum încolo pentru campanie, a indicat Hope Hicks, purtătoare de cuvânt a miliardarului pentru cotidianul american, citat de AFP. "Echipa îi mulţumeşte lui Corey pentru munca sa şi devotamentul său şi îi doreşte bine în continuare", a spus ea.

Citeşte şi: Ce scrie presa internațională după eliminarea României de la Euro 2016

Corey Lewandowski a condus operaţiunile campaniei omului de afaceri de la început, iar Donald Trump i-a atribuit succesele lui iniţiale în alegerile primare, în special în statul New Hampshire.

Dar după adjudecarea victoriei în alegerile primare, Trump şi-a întărit echipa şi a angajat consilieri politici mai experimentaţi decât Corey Lewandowski, în special pe Paul Manafort, considerat mai capabil să asigure tranziţia spre o campanie prezidenţială tradiţională.

Citeşte şi: O universitate a dat bani unor hackeri ca să aibă iar acces la rețeaua de calculatoare

Lewandowski s-a văzut acuzat că ar fi agresat o jurnalistă în luna martie. El a negat orice contact cu tânăra femeie, dar imagini ale camerelor de supraveghere au confirmat altercaţia, deşi un judecător a clasat în cele din urmă dosarul. Donald Trump şi-a apărat atunci viguros colaboratorul.

Echipa lui Donald Trump nu a precizat termenii plecării lui Corey Lewandowski, dacă el a fost concediat sau dacă cei doi s-au despărţit pe cale amiabilă, notează AFP citată de agerpres.ro.

Citește și: Dovedit științific: Femeile care iau în serios filmele romantice au mari probleme

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.