Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoc în Europa League: Rangersul lui Hagi a umilit-o pe Borussia, la Dortmund, iar Barcelona și Napoli au dat-o la pace

ianis hagi

Primele 4 meciuri ale 16-imilor de finală ale UEFA Europa League s-au jucat joi seara, cu începere de la ora 19.45, cu două capete de afiș. Barcelona – Napoli și Borusia Dortmund – Glasgow Rangers au monopolizat audiențele, scoțienii furnizând surpiza serii, într-un meci cu 6 goluri.

Barcelona – Napoli 1-1 (0-1)

Marcatori: Torres 59 (penalty) / Zielinski 29

Poate cel mai așteptat meci al serii, Barca – Napoli s-a încheiat cu o remiză ce pare să îi avantajeze pe italieni, care au jucat joi seara în Spania cu misiunea clară de a nu pleca învinși. Barca a dominat din toate punctele de vedere, având 65% posesie și 21 de ocazii de poartă, cu 17 șuturi spre poarta lui Meret, scrie mediafax.ro.

Ferran Torres a fost cel care a ratat cele mai mari ocazii de gol, într-un meci greu, în care românul Istvan Kovacs a avut nevoie de intervenția VAR, atât pentru validarea golului napoletan cât și pentru acordarea loviturii de pedeapsă din care a egalat Barcelona.

Returul promite să fie unul la fel de disputat, deschis oricărui rezultat.

Borussia Dortmund – Glasgow Rangers 2-4 (0-2)

Marcatori: Bellingham 51, Guerreiro 82 / Tavernier 38, Morelos 41, Lundstram 49, Zagadou 54 (autogol)

Fără Ianis Hagi, accidentat, Glasgow Rangers a furnizat una din primele surprize ale acestei faze a competiției, învingând clar Borussia, care pleca drept favorită certă, dar care nici nu a beneficiat de aportul starului norvegian Haaland.

Scoțienii au condus la pauză, nemții nereușind să pună cu adevărat probleme echipei conduse de Giovanni van Bronckhorst. Mai mult, la 1-3, Dortmund și-a marcat și un autogol, care le-a înmuiat definitiv picioarele, golul de 2-4 al lui Guerreiro neîndulcind deloc gustul amar al înfrângerii.

Sheriff Tiraspol – Braga 2-0 (1-0)

Marcatori: Thill 43 (panalti), Traore 83.

Moldovenii continuă să furnizeze rezultate surpriză în competițiile europene, de data aceasta impunându-se în fața portughezilor de la Braga, cu câte un gol marcat pe finalul fiecărei dintre cele două reprize. Cu o defensivă solidă și cu un joc de contraatac percutant, Sheriff ar putea să obțină o calificare bine meritată, în retur.

Zenit St. Petersburg – Betis 2-3 (2-3)

Marcatori: Dzyuba 25, Malcom 28/Rodriguez 8, Willian Jose 18, Guardado 41

Un meci în care cele două echipe și-au consumat golurile în prima repriză, în care au punctat de 5 ori, pentru ca în repriza secundă să nu mai nimerească plasa porții adverse. Betis a marcat de două ori în interval de 10 minute, gazdele revenind și egalând în doar 4 minute. Golul victorie oaspeților a venit cu 4 minute înainte de intrarea la vestiare. Spaniolii încep returul cu un avantaj important, însă rușii sunt capabili oricând de o revenire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.