Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în fotbal, caz FĂRĂ PRECEDENT: O echipă a fost EXCLUSĂ 10 ani din cupele europene pentru că a trucat 53 de meciuri

blat

Echipa Skenderbeu a fost suspendată timp de zece ani din cupele europene după ce UEFA a descoperit că albanezii au aranjat 53 de partide în ultimii opt ani, anunţă AFP. Preşedintele federaţiei de la Tirana a avut o reacţie dură după decizia forului continental.

Pe lângă suspendarea de un deceniu, Skenderbeu a fost amendată cu un milion de euro. Nicio echipă nu a mai fost vreodată acuzată că a trântit un număr atât de mare de meciuri. "Nimeni în istoria fotbalului nu a mai aranajat meciurile într-un asemenea mod. Vorbim de meciuri din campionatul intern, meciuri amicale şi meciuri din cupele europene", se arată în comunicatul emis de UEFA. Albanezii ar fi început să aranjeze meciuri din anul 2010.

Citește și: Pro TV pregătește mari surprize! Ei sunt cei șapte sportivi care vor intra în ”Ultimul Trib”

Preşedintele federaţiei albaneze, Armando Duka, a reacţionat dur după ce Skenderbeu şi-a aflat pedeapsa: "Nu cred că domnii de la UEFA ar avea curaj să dicteze o asemenea pedepasă contra unei echipe din Europa de Vest. "

Din 2010 până în prezent, Skenderbeu a cucerit şase titluri în Albania, ultimul în 2016. Skenderbeu s-a calificat în două rânduri în grupele Ligii Europa, în sezoanele 2016/2016 şi 2017/2018, dar de fiecare dată a terminat pe locul 4. La prima apariţie albanezii au înregistrat un succes, 3-0 cu Sporting Lisabona pe teren propriu. În stagiunea precedentă, Skenderbreu a adunat cinci puncte, dar a terminat sub Young Boys Berna, Partizan Belgrad şi Dinamo Kiev.

Citește și: Poliția Română avertizează toți șoferii care folosesc această aplicație: ” Ne mai place să adăugăm ,,polițiști”, chiar și acolo unde nu sunt. :) ” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.