Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în fotbalul european: Selecționerul Germaniei a decis să renunțe la 3 foști campioni mondiali

germania slovacia pauza

Joachim Low, selecționerul Germaniei, a anunțat, marți, că nu se va mai baza pe serviciile lui Mats Hummels (30 de ani), Jerome Boateng (30 de ani) și Thomas Muller (29 de ani), campioni mondiali, în 2014.

Echipa națională Germaniei dorește o împrospătare a lotului, după Campionatul Mondial ratat din Rusia. Campioana mondială din 2014 a părăsit competiţia încă de la finalul grupelor, scrie mediafax.ro.

Citește și: USR Plus șochează! ‘Proprietatea privată trebuie să dispară’

"2019 este anul unui nou început pentru naţionala Germaniei. Boateng, Muller şi Hummels nu vor mai veni la echipa naţională", a spus Joachim Low, care a surprins pe toată lumea cu decizia sa. Germania este în grupă cu Olanda, Irlanda de Nord, Estonia şi Belarus în preliminariile pentru Euro 2020.

Jerome Boateng a fost singurul care a reacţionat la această veste dată de Low: "Sunt foarte trist pentru decizia luată, pentru că întotdeauna a fost cel mai important lucru să-mi reprezint ţara. Cu toate acestea, respect decizia şi o înţeleg", a scris fundaşul de la Bayern într-un mesaj pe pagina de Facebook.

Citește și: Liviu Dragnea are parte de o zi plină de emoții! Zi decisivă pentruliderul PSD! Instanța va da un verdict azi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.