Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoc în Premier League: Un antrenor e anchetat de poliție pentru acuzații de viol

Premier League

Un manager din Premier League ar fi fost interogat de poliție în legătură cu o acuzație mai veche de viol. Antrenorul în cauză ar fi fost interpelat sub avertizare în urma unor acuzații de agresiune sexuală împotriva unei adolescente, în urmă cu mai mulți ani.

Potrivit The Sun, detectivii de la Met Police au fost informați despre cazul în cauză în urmă cu 21 de luni, scrie Mediafax.

Antrenorul aflat în centrul acuzațiilor s-a prezentat de bunăvoie la o secție de poliție, alături de avocatul său, lunea trecută. Vor avea loc investigații suplimentare înainte de a se lua o decizie cu privire la orice acțiune ulterioară. O declarație a poliției metropolitane arată astfel: "Joi, 23 septembrie 2021, Met a primit un raport de infracțiune privind o acuzație istorică de viol.

"Luni, 12 iunie, un bărbat a fost interogat sub avertizare la o secție de poliție". Se spune că acuzatul ar fi întâlnit-o pe reclamantă atunci când aceasta a aplicat pentru un loc de muncă la o organizație în care antrenorul în cauză nu mai lucrează. Se pare că acesta neagă toate acuzațiile, o sursă declarând pentru The Sun: "Este șocat de acuzație și o respinge în totalitate".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.