Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoc în showbiz! Artan părăsește trupa Partizan: 'Drumurile noastre se despart' - VIDEO

https://www.facebook.com/Partizan.ro
Partizan

Adrian Pleşca, cunoscut ca Artan, va părăsi oficial grupul Partizan miercuri, iar trupa a anunţat luni că începe colaborarea cu solista Laura Brat, membră a formaţiilor Grey Matters şi OameniNecunoscuţi, relatează News.ro.

Citește și:Fosta soţie a lui Michael Jackson recunoaşte: Cei doi copii ai artistului NU îl au ca tată pe fostul megastar

Într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook, grupul a transmis: „Miercuri, 20 martie, drumurile noastre se despart. Îi mulţumim lui Artan pentru momentele muzicale frumoase ce le-am trăit împreună şi îi urăm mult succes în continuare!”.

Membrii grupului au revenit cu prezentarea noii colege „de tip partizan”, Laura Brat.

„Lucrurile se schimbă mereu (schimbarea e singura constantă), aşa că o să urmeze o perioadă creativ palpitantă, de lucru intens, cu mult experiment. Ceea ce nouă ne place mult, pentru că Partizan experimentează noul, creativitatea şi noi încercări alternative de exprimare. Ele ne sunt crezul. Vom împărţi cu bucurie aventura noastră sonica cu voi şi vă vom ţine la curent cu ce se întâmplă în lumea de basm a haosului controlat. Doamnelor şi domnilor, avem plăcerea de a vă prezenta noua noastră colegă de tip partizan: Laura Brat”.

Partizan, format în 2001, a debutat discografic în 2002, cu „Am cu ce”, căruia i-a urmat „Bucureşti” (2003). Din trupă mai fac parte Suedezu' (voce şi chitară), Augustin Nicolae (bas) şi Andrei Bărbulescu (tobe).

Citește și: Vladimir Putin și-a arătat ADEVĂRATA intenție față de România: a instalat bombardiere ATOMICE în Crimeea, ca răspuns la scutul de la Deveselu

Grupul Partizan a lansat EP-ul „Timpuri Noi” în variantă vinil pe 31 ianuarie.

Miercuri, trupa are programat un concert acustic la Cărtureşti Carusel din Bucureşti, iar vineri, prezentarea „Timpuri Noi”, la Cluj-Napoca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.