Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în tabăra PSD: Am fi dorit ca Iohannis să argumenteze

psd sigla

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că nu acceptă propunerea PSD-ALDE ca Sevil Shhaideh să ocupe funcţia de premier.

Vicepreședintele PSD, Ecaterina Andronescu, a reacționat și a spus, într-o intervenție telefonică la Antena3, că și-ar fi dorit ca președintele să-și argumenteze decizia.

„O să încercăm să ne întâlnim și să discutăm situația asta, mi-aș fi dorit să argumenteze acest refuz, nu e un lucru tocmai corect, nu este vorba de PSD-ALDE, ci de voturile românilor. Vom analiza situația cu toată responsabilitatea, e vorba de țară, nu despre noi, un partid.", a spus Ecaterina Andronescu.

„Săptămâna trecută, când am avut consultări cu partidele, PSD şi ALDE, care au ţinut să vină împreună, mi-au propus-o pe doamna Sevil Shhaideh pentru poziţia de prim-ministru. Am cântărit cu grijă argumetele pro şi contra şi am decis să nu accept această propunere. În consecinţă, solicit coaliţiei PSD-ALDE să facă altă propunere", a declarat preşedintele, marți, la Cotroceni.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, anunţa, după consultări, că social-democraţii nu vor face altă propunere în cazul în care Klaus Iohannis o va respinge pe Sevil Shhaideh.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.