Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC la Hollywood: O mare vedetă a fost ARESTATĂ pentru FRAUDĂ! INCREDIBIL ce făcea cu banii

Hollywood

Producătorul american David Bergstein a fost arestat, fiind acuzat că alături de un responsabil al unei companii de consultanţă în investiţii a sustras milioane de dolari de la mai mulţi investitori, scrie The Hollywood Reporter.

Cei doi au sustras banii respectivi pentru a-şi finanţa stilul de viaţă, ca parte a unei fraude de 26 de milioane de dolari.

Citește și: Dragnea pierde guvernarea!

Bergstein, 54 de ani, a fost arestat în Hidden Hills, California, şi a fost audiat într-o primă audiere la un tribunal din Los Angeles. David Bergstein s-a ocupat de producţia comediei romantice Laws of Attraction (2004) cu Pierce Brosnan şi Julianne Moore în distribuţie şi mai recent a fost producător executiv al peliculei "In The Heart of the Sea".

Procurorii au declarat că Bergstein şi Keith Wellner, 49 de ani, din Manhattan, au înşelat investitori de la o firmă de consultanţă (Weston Capital Asset Management) în 2011 şi 2012 prin însuşirea pe nedrept a unor sume de bani şi oferind explicaţii mincinoase pe marginea destinaţiei fondurilor.

Citește și: Cum se consumă și se păstrează CORECT ouăle

Wellner, fost consilier-şef şi şef de operaţiuni la Weston, a fost arestat miercuri în Manhattan. Avocatul său a refuzat să comenteze pe această speţă.

Şeful biroului FBI din New York, William F. Sweeney Jr., a declarat că bărbaţii au folosit mai multe milioane de dolari pentru a-şi susţine stilul de viaţă.

Citește și: MOMENTE GROAZNICE: CE a putut să mănânce un rechin, într-un acvariu imens / VIDEO

Procurorii susţin că bărbaţii au furnizat în mod repetat informaţii false investitorilor despre cine sunt ei cu adevărat, inclusiv prin realizarea unei prezentări false şi eronate pentru investiţii.

De asemenea, la adresa lui Bergstein au fost formulate acuzaţii civile din partea Securities and Exchange Commission (SEC), care susţine că producătorul nu a fost niciodată înregistrat la această comisie şi nu deţine licenţe în valori mobiliare. SEC susţine că Bergstein a produs filme şi este şef executiv al unei companii de fonduri private care desfăşoară o serie largă de servicii. Comisia indică în documentele înaintate curţii federale din Manhattan că David Bergstein a folosit banii investitorilor pentru a-şi finanţa "un stil de viaţă complex". Comisia a cerut ca producătorul să returneze toţi banii încasaţi şi să plătească daune civile, titrează agerpres.ro.

Citește și: Asta e planta care te face mai DEȘTEPT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.