Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoc la Jocurile Olimpice: un sportiv a fost testat pozitiv cu cocaină și a fost exclus

www.agerpres.ro
cercurile olimpice, jocurile olimpice

Unui călăreţ australian i-a fost interzisă participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo după ce a fost testat pozitiv cu cocaină, a anunţat, miercuri, Federaţia Australiană de Echitaţie, informează lesoir.be, care citează agenţia Belga.

Jamie Kermond, în vârstă de 36 de ani, a fost suspendat de federaţie după ce a fost testat pozitiv cu cocaină în iunie, informează News.ro.

"Domnului Kermond i se interzice să participe la orice eveniment acoperit de nromele Agenţiei Mondiale Antidoping (WADA), inclusiv la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, în timp ce suspendarea sa provizorie este în vigoare", a precizat federaţia.

Călăreţul, care are opţiunea de a-i fi analizat eşantionul B, a câştigat Campionatele Naţionale australiene în 2016 şi concurează în mod regulat în Europa.

Potrivit presei australiene, Kermond nu a făcut deplasarea, marţi, la Tokyo, împreună cu restul echipei de echitaţie. El urma să ia parte la primele sale jocuri cu calul Yandoo Oaks Constellation.

Această suspendare privează teoretic echipa de sărituri peste obstacole de unul dintre cei trei membri ai săi. Comitetul olimpic australian a precizat însă că oficialii echipei se vor întruni în timpul zilei pentru a lua în considerare un posibil înlocuitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.