Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC la Mondiale: Germania a fost ELIMINATĂ, după ce a pierdut cu Coreea de Sud, 0-2

www.agerpres.ro
Franța Germania

Grupa F la Campionatul Mondial a adus mari suprize. Dacă, după primele două meciuri, Germania și Mexic erau ca și calificate în optimile turneului, când s-a tras cortina, Suedia i-a luat locul Campioanei Mondiale din 2014, Germania, și s-a calificat în optimi de pe primul loc.

Reprezentativa Germaniei, deţinătoarea trofeului, a fost eliminată de la Cupa Mondială după faza grupelor, fiind învinsă de Coreea de Sud, miercuri, cu scorul de 2-0, în ultima etapă a grupelor competiţiei din Rusia.

Sud-coreenii au marcat ambele goluri în minutele de prelungire, 90+3 şi 90+6, primul fiind acordat după consultarea VAR.

La meciul de la Kazan, au înscris Young-Gwon Kim ‘90+3 şi Heung-Min Son ‘90+6

Naționala Mexicului a intrat în istoria Cupei Mondiale. În secunda 13 a partidei cu Suedia, mexicanul Jesus Gallardo a văzut cartonașul galben. La doar un minut distanță, suedezii au atacat poarta apărată de Ochoa, dar tabela de marcaj a rămas intactă. Emil Forsberg și Marcus Berg au încercat și ei să marcheze, însă mingea nu a intrat în poarta Mexicului. Replica mexicanilor a venit în minutul 17. Carlos Vela a şutat la colţul lung din afara careului, dar mingea a trecut milimetric pe lângă poarta Suediei. Minutul 29 a dat emoții ambelor echipe. Chicharito a preluat mingea cu mâna în propriul careu, însă, în urma consultării probei video, centralul Pitana a decis să nu acorde penalty, ci doar un corner. Portarul Ochoa a salvat din nou poarta Mexicului. Carlos Vela a încercat să marcheze, însă mingea s-a dus peste poartă. Repriza s-a încheiat cu un șut puternic al lui Marcus Berg în plasa exterioară, iar scorul la pauză arăta 0-0 și Mexicul era calificată în optimile Cupei Mondiale, în timp ce Suedia era out.

Citește și: Televiziunea Română se apără și vine cu precizări în scandalul concedierii lui Dragoș Pătraru! De ce l-a demis pe realizatorul „Starea Nației”

Europenii au început în forță partea a doua a meciului. Augustinsson l-a învins pe Ochoa și a deschis scorul în minutul 50. 4 minute mai târziu același Augustinsson a încercat dubla, dar fără noroc. Mexic a gafat din nou, iar Suediei nu i s-a mai refuzat penalty-ul. Hector Moreno a faultat în careu, iar fundașul de 33 de ani Adreas Granqvist a șutat impecabil de la 11 metri și a dus scorul la 2-0 pentru Suedia. Chicharito a încercat să reducă din diferență în minutul 70, însă șutul său s-a dus peste poartă. Ghinionul nu a lăsat-o să respire pe naționala Mexicului. 4 minute mai târziu, Edson Alvarez a înscris în propria poartă și a stabilit scorul final 0-3, rezultat care a clasat-o pe Suedia pe primul loc în grupa F și a calificat-o în optimi.

Alături de Mexic, Suedia s-a calificat mai departe, în timp ce Campioana Mondială din 2014, Germania, a pierdut cu 0-2 în fața Coreii de Sud și a plecat acasă.

Citește și: ŞOCANT! Soţia şi fiul jurnalistului Rareş Bogdan au fost atacaţi

Mexic - Suedia 0-3

Mexic: Ochoa - Velazquez, Salcedo, Moreno, Gallardo - Guardao, H. Herrera - Layun, Vela, Lozano - Chicharito

Rezerve: Tavalera, Jose de Jesus Corona - Aquino, Ayala, Jesus Corona, G. Dos Santos, J. Dos Santos, Fabian, E. Gutierrez, R. Jimenez, R. Marquez, Peralta

Citește și: O importantă lege a primit votul final: Cum se vor plăti amenzile contravenţionale de acum încolo

Suedia: Olsen - Lustig, Lindelof, Granqvist, Augustinsson - Claesson, Larsson, Ekdal, Forsberg - Berg, Toivonen

Rezerve: Nordfeldt, K. Johansson - Durmaz, Guidetti, Helander, Hiljemark, P. Jansson, Thelin, Krafth, M. Olsson, Rohden, G. Svensson.

Citește și: Cătălin Tolontan, în „corzi”! I se cere o sumă astronomică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.