Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC la Steaua Armatei: Marius Lăcătuş şi secundul Adrian Iovan AU DEMISIONAT

www.gsp.ro
Lăcătuș CSA

Antrenorul Marius Lăcătuş şi secundul Ştefan Iovan şi-au prezentat demisiile în faţa comandantului CSA Steaua, Pompiliu Bixi Mocanu.

Omul care conduce CSA le-a transmis că mai au timp de gândire, întrucât nu-şi doreşte să piardă cele două legende ale fotbalului românesc.

Luni, 3 iunie, Marius Lăcătuş şi Ştefan Iovan au lăsat foile de demisie pe biroul comandantului CSA Steaua, la prima oră a dimineţii. Bixi Mocanu nu a dorit să accepte şi le-a mai dat timp de gândire. "Fiara" urma să prezinte un raport al sezonului petrecut în Liga 4, urmând ca acesta să fie predat săptămâna următoare.

Citește și: EXCLUSIV Răsturnare de situație în cazul polițistului ucis în Timiș! Care este, de fapt, arma crimei

În tot acest timp, managerul secţiei de fotbal, Cristian Neagoe, mâna dreaptă a ultimilor trei preşedinţi, George Boroi, devenit secretar general COSR, Cristian Petrea şi Bixi Mocanu, a încercat să-i convingă pe amândoi să nu apeleze la acest gest.

Citește și: Traian Băsescu intră la rupere în scandalul momentului: Nu există

Neagoe ştie însă că dezastrul de la fotbal ar putea avea efecte şi asupra viitorului său în clubul militar: "Neagoe a girat pentru echipa tehnică şi pentru tot ce s-a întâmplat în acest sezon şi i-a spus comandantului că 100% Steaua promovează. El se află acum într-o situaţie delicată şi în faţa ministrului MApN, Gabriel Leş. Ministrul s-a interesat de situaţia echipei chiar cu o săptămână înainte de zilele din meciurilor din play-off. Nu i-a picat bine acest eşec”, a declarat pentru ProSport o sursă de încredere din cadrul celui mai galonat club din istoria sportului românesc.

Citește și: Oreste aruncă bomba! Ministrul care are zilele numărate în Guvernul Dăncilă: Singura soluție acceptabilă

Steaua a ratat promovarea pentru al doilea an consecutiv!

Marea favorită la câştigarea play-off-ului Ligii a 4-a Bucureşti, Steaua, a comis-o la ultimul meci, a pierdut cu Carmen, scor 0-1, şi a ratat pentru al doilea an consecutiv şansa de a promova în Liga 3.

Un autogol a decis jocul desfăşurat duminică după-amiază pe stadionul Regie, iar echipa lui Daniel Iftodi va merge la barajul pentru accederea în a treia ligă, acolo unde o va întâlni pe reprezentanta judeţului Călăraşi, Mostiştea Ulmu, pe 15 şi 22 iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.