Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoc pe piața politică: Miron Mitrea spune că partidul lui Șoșoacă are 5-6 la sută

Radu Pop
captură facebook
sosoaca

Șoc pe piața politică: Miron Mitrea spune că partidul lui Șoșoacă are 5-6 la sută

Fostul ministru Miron Mitrea, devenit acum consultant politic, a declarat la Realitatea Plus că partidul S.O.S. România, condus de senatorul Diana Şoşoacă, are 5-6 la sută în sondajele de opinie. Miron Mitrea spune că partidul Dianei Şoşoacă arată cel mai bine ce înseamnă să comunici pentru un anumit tip de electorat. ”Ea și-a făcut un partid mai violent, mai agresiv, mai hotărât decât AUR și uite că în toate sondajele e undeva la 5-6 la sută, asta este evident”, a mai spus fostul ministru, care a adăugat că S.O.S. România este în situația în care se luptă să intre în Parlament.

Senatoarea Diana Șoșoacă s-a remarcat și în scandalul azilelor groazei cu o declarație șocantă. Ea a spus că toate partidele sunt vinovate de modul în care au fost terorizați vârstnicii și a arătat că cei care au tăinuit totul ar trebui să aibă parte de pedeapsa capitală, despre care a regretat că nu mai există în România.

”PSD, PNL, USR, UDMR, și, ca dovadă, și AUR, prin neimplicare și prin acoperirea acestui scandal de nebunia lor cu prezentarea candidaților la europarlamentare. Cum adică? Noi folosim oameni și omorâm oameni ca să accedem politic? Așa ceva este inacceptabil, este crima cu premeditare, nu vă supărați! Ăștia toți trebuie să intre în pușcărie! Așa ceva nu este acceptabil! Trebuie să intrați cu toții în pușcărie! Mie îmi pare rău că nu există pedeapsa capitală..! Pentru așa ceva ar trebui să existe pedeapsa capitală!”, a declarat președintele S.O.S. România.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.