Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoc pe scena politică din Germania: Filiala din Bradenburg a AfD, plasată sub supraveghere de serviciul de informaţii interne

telesurtv.net
afd alternativa pentru germania

Serviciul german de informaţii interne a plasat sub supraveghere filiala regională din Brandenburg a partidului Alternativa pentru Germania (AfD, de extremă dreapta), a informat luni Ministerul de Interne, transmite dpa, conform agerpres.ro.

Decizia a fost luată după o îndelungată deliberare, a precizat acesta.

Nelu Tătaru, după ce România a înregistrat cel mai mare număr de infectări de COVID-19 din ultima lună. La ce trebuie să ne așteptăm


Filiala din Brandenburg a AfD a provocat o ruptură în interiorul partidului atunci când a votat pentru menţinerea la şefia sa a lui Andreas Kalbitz, care fusese exclus din formaţiune de conducerea la nivel naţional.

Aceasta a explicat că Andreas Kalbitz a fost exclus din cauza fostei sale apartenenţe la gruparea de extremă dreapta, acum interzisă, Heimattreue Deutsche Jugend (HDJ, Tineretul german credincios patriei).

Ascensiunea fără precedent a AfD în alegerile federale din 2017 a făcut din aceasta al treilea cel mai puternic partid şi cea mai mare forţă de opoziţie în Bundestag, trimiţând unde de şoc în întregul establishment politic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.