Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoc pentru o familie din Sibiu când a văzut factura la curent: 'Trebuie să facem un credit în bancă pentru a putea plăti cei 33.000 de lei'

playtech.ro
factura energie curent

O familie din Sibiel a trăit un șoc atunci când a văzut factura la curent în valoare de 33.000 de lei. Oamenii au crezut că nu văd bine și spun că se văd nevoiți să facă un împrumut bancar pentru a putea achita suma exorbitantă.

Cristina Deac a primit factura în luna iulie, cu o regularizare de patru ani, dar și așa suma i se pare ireală. Cu toate că citirea nu s-a mai făcut din luna mai, anul 2019, pe motivul că „nu au cititori”, cheltuielile au ajuns la suma imensă de 33.000 de lei, după ce s-ar fi calculat consumul de energie cu tariful actual.

Proprietarii sunt încă în stare de șoc după factura primită, mai ales că în fiecare lună au achitat facturile indiferent că au fost 200, 300 sau 800 lei. Familia se gândește, ca în cel mai extrem caz, să facă un împrumut bancar pentru că altfel nu ar putea plăti suma exorbitantă. „Noi acum trebuie să facem un credit în bancă pentru această factură, care după spusele lor, ar trebui să fie și mai mare de atât, pentru că de anul acesta tariful s-a schimbat, deși cei de la Electrica au făcut calculul calculul în funcție de tariful de astăzi”, spune sibianca pentru oradesibiu.ro.

Femeia locuiește împreună cu soțul și copilul într-o casă cu două etaje, în Săliște. Chiar și așa factura i se pare a fi o aberație. Singura soluție primită de la Electrica a fost să plătească jumătate de sumă, iar mai apoi eșalonat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.