Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoc pentru un star de la FC Liverpool! I-au fost răpiți părinții: Sperăm din tot sufletul ca această problemă să fie rezolvată

skysports.com
Luis Diaz liverpool

Mama jucătorului columbian al echipei Liverpool, Luis Diaz, a fost eliberată sâmbătă de poliţie la Barrancas, în nordul Columbiei, după ce fusese răpită, dar autorităţile îl caută în continuare pe tatăl lui, a anunţat preşedintele ţării, Gustavo Petro, informează AFP.

Potrivit presei columbiene, părinţii jucătorului în vârstă de 26 de ani, Luis Manuel Diaz şi Cilenis Marulanda, se aflau la o benzinărie din oraşul lor din departamentul La Guajira când au fost abordaţi de bărbaţi înarmaţi pe motociclete.

"Datorită planului derulat în timp record de poliţie (...) am (găsit-o) deja pe mamă în siguranţă (...) şi continuăm să-l căutăm activ pe tată", a declarat directorul poliţiei, generalul William Salamanca, după o conversaţie la telefon cu mama jucătorului.

Un elicopter militar Black Hawk survolează zona pentru a-i găsi pe răpitori şi pe tatăl fotbalistului, a precizat armata.

Liverpool Football Club poate confirma că este la curent cu o situaţie în curs de desfăşurare care implică familia lui Luis Diaz în Columbia. Sperăm din tot sufletul ca această problemă să fie rezolvată în siguranţă şi cât mai curând posibil. Între timp, binele jucătorului va continua să fie prioritatea noastră imediată”, a notat FC Liverpool pe site-ul oficial.

Luis Manuel Diaz este antrenor voluntar la singura şcoală de fotbal din Barrancas, un oraş cu aproximativ 38.000 de locuitori, unde fiul său a debutat în fotbal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.