Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoc și groază în ciclism: Un celebru sportiv a fost sechestrat timp de trei ore şi jefuit la locuinţa sa

Miguel Angel Lopez

Miguel Angel Lopez, fostul ciclist de la Movistar şi Astana, suspendat în prezent de Uniunea Internaţională de Ciclism (UCI), pentru o posibilă încălcare a regulilor antidoping, a fost sechestrat timp de trei ore şi jefuit joi în locuinţa sa din Pesca, Columbia, informează lequipe.fr.

Potrivit informaţiilor dezvăluite de poliţia din regiunea Boyaca, rutierul de 29 de ani a fost jefuit la ferma sa de trei persoane care i-au furat un vehicul, telefonul mobil şi 800.000 de pesos columbieni (aproximativ 190 de euro), scrie news.ro.

Dat afară de echipa Astana în decembrie 2022 pentru implicarea sa într-un caz care îl leagă de medicul Marcos Maynar, personajul central într-un trafic de produse dopante descoperit de anchetatorii spanioli, el a încercat să revină la echipa columbiană Team Medellin-EPM în ianuarie, înainte de a fi suspendat provizoriu de către Uniunea Ciclistă Internaţională (UCI) în iulie pentru o "potenţială încălcare a regulilor antidoping pentru utilizarea şi deţinerea unei substanţe interzise în săptămânile premergătoare Giro d'Italia 2022". De atunci, UCI nu a mai comunicat cu privire la situaţia ciclistului.

Cu toate acestea, echipa sa columbiană şi-a manifestat sprijinul pentru el pe reţelele de socializare în cazul răpirii căreia i-a căzut victimă, postând pe Twitter: "Suntem solidari cu ciclistul nostru care a fost victima unui jaf în ultimele ore. Îi invităm pe columbieni să îl susţină pe sportivul nostru în aceste momente. Suntem alături de tine, campionule".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.