Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT Bătrână torturată de propriul fiu ani la rând. A încercat de şase ori s-o înece în fântână

pixabay
pumn

O bătrână a fost torturată de propriul fiu ani la rând. Bărbatul de 53 de ani a încercat de şase ori să o arunce în fântână, după ce a legat-o la gură ca să nu ţipe şi a bătut-o groaznic în repetate rânduri, informează Antena3.

Furia bărbatului a pornit pe fondul consumului de alcool, însă are la bază mai multe discuții în contradictoriu cu mama lui cu privire la locuința în care stau aceștia. Inițial, femeia de 81 de ani și-a sfătuit fiul să construiască o locuință pe un teren pe care ea îl deține în comuna Borleşti, Neamț.

Bătrâna îşi tot îndemna fiul să-şi construiască o locuinţă pe un teren pe care îl deţinea, lucru cu care fiul nu era deloc de acord, nedorind să plece din casa părintească.

Pe 23 mai 2021, bătrâna a reluat discuţia, bărbatului nu i-au fost pe plac reproşurile și fiind în stare de ebrietate, și-a împins mama pe scări, iar pentru că aceasta ţipa a legat-o la gură cu o cârpă, după care a exercitat violenţe cu pumnii şi piciorele, provocându-i leziuni la cap, torace şi membre.

Momentele de furie ale bărbatului nu s-au oprit aici, fiind iritat de faptul că victima îi spusese că îl va da afară din locuinţă. A apucat-o pe bătrână de păr şi a târât-o aproximativ 50 de metri, până la fântâna din grădina gospodăriei.

Anchetatorii susțin că au fost şase astfel de încercări, iar la un moment dat, când Gheorghe Lupan plecase iar până în curte, octogenara a reuşit să se târască mai departe de locul unde i se pregătea moartea, prinzându-se de trunchiul unui pom. Acolo a găsit-o celălalt fiu, care a cerut ajutor la numărul unic de urgenţă 112. Forţele de ordine au ajuns rapid la locul indicat de apelant, iar victima a fost trasportată la spital unde a beneficiat de îngrijiri medicale de specialitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.