Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT Șefa secției ATI de la Galați susține că medicii au NEVOIE de perfuzii și oxigen când ies din tură

Ro Health Review
UPU spital

Informații șocante sunt făcute publice de șefia secției ATI de la Spitalul Județean Galați.

Şefa secţiei ATI din Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi lansează pe Facebook un mesaj în care vorbeşte despre epuizarea psihică şi fizică a cadrelor medicale de la această secţie. Medicul Corina Manole menţionează în mesajul postat pe reţeaua socială că după încheierea unei ture la ATI Covid, cadrele medicale au nevoie de perfuzii şi oxigen.

În postare, şefa secţiei ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi scrie că medicii şi asistentele care lucrează pentru tratarea bolnavilor de COVID 19 sunt obosiţi, epuizaţi, resemnaţi, dar şi că au ajuns să se simtă ”calul de povară al judeţului”, conform News.ro.

”Voi scrie, din nou, despre NOI, ATI Judeţean. Obosiţi, epuizaţi, resemnaţi...Calul de povară al judeţului, la care unii se uită să vadă cât poate să mai ducă şi îi mai pun în cârcă. Azi, despre Oameni, care după încheierea unei ture la ATI Covid, au nevoie de perfuzii şi oxigen ca să poată să o ia de la capăt. Oameni care s-au străduit să rămână sănătoşi pentru a putea trata cazurile critice din tot judeţul. Acum, vă spun că am obosit şi suntem dezamăgiţi. Ne-am făcut şi ne vom face datoria în continuare, până când vom mai putea... Dar obosiţi psihic, epuizati fizic , resemnaţi. Singura Secţie ATI funcţională permanent din Judeţul Galaţi.”, se arată în mesajul postat pe contul oficial al Secţiei ATI a Spitalului Judeţean Galaţi.

La Galaţi, conform ultimei raportări a autorităţilor, au fost confirmaţi până acum cu COVID 19 un număr de 1040 de persoane dintr un număr total de 10.317 teste efectuate. S-au vindecat până acum 625 de persoane, iar 94 au decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.