Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT! Mama criminală, care și-a ucis copilul: 'Am vrut să murim amândoi'

bz-berlin.de
crima germania

Mama care şi-a ucis fiul de 17 ani la Săveni a făcut o mărturie șocantă de pe patul de spital. Ea a fost internată la Psihiatrie, după ce medicii au constatat că rănile pe care şi le-a produs după crimă sunt superficiale. Femeia a vorbit despre momentele cumplite în care a decis să ia viaţa fiului ei, relatează stiri.botosani.ro.

Citește și: Caz ȘOCANT în Giurgiu, DIICOT a intrat pe fir - Tânără drogată și violată în ritual satanic

"M-am certat cu soţul, cu toată lumea. Toată lumea a vrut să ne despartă şi să îmi ia copilul. Eu am vrut să iau copilul cu mine şi să murim amândoi. Eu am muncit pentru el şi eu l-am născut şi eu l-am făcut.", a spus aceasta în momentul în care a ajuns la spital, spre nedumerirea vecinilor, care nu cunoşteau ca cei doi să fi avut conflicte.

Anchetatorii au reuşit să afle faptul că în 2006 femeia a fost tratată pentru un episod depresiv, însă de atunci nimic nu ar fi dat de bănuit gestul ei de ieri dimineaţă. După ce a revenit din Italia, de puţină vreme, scrie stiri.botosani.ro, femeia s-a angajat la o firmă de confecţii din zonă, însă, în mod inexplicabil, aceasta a demisionat în urmă cu o săptămână, devenind mai retrasă, însă fără a fi agresivă sau a refuza comunicarea cu cei din jur. După ce a fost consultată de medici, care au stabilit că rănile nu îi pun viaţa în pericol, aceasta a fost internată la Secţia de Psihiatrie, unde va rămâne internată petru o evaluare, urmând a fi cercetată pentru omor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.