Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motivul pentru care soțul actriței din Las Fierbinți i-a tăiat gâtul, iar apoi s-a aruncat pe geam / VIDEO

las fierbinti actori

O veste teribilă a cutremurat România, marți! O actriță din serialul „Las Fierbinți” a fost ucisă cu sânge rece de soț. Potrivit informațiilor prezentate în mass-media, bărbatul de 35 de ani i-a tăiat gâtul actriței Anastasia Cecati, cunoscută cu numele de scenă Anastasia Cia.

Acum, ies la iveală informații noi despre crima care a șocat întreaga țară. Apropiații Anastasiei Cecati susțin că între cei doi soți era o problemă mai veche. Stomatologul se afla la a doua căsătorie și devenise tată, cu doar trei săptămâni în urmă. Asta nu l-a împiedicat s-o ucidă pe mama fetiței lui, scrie BUGETUL.RO.

Fetița de doar trei săptămâni se afla în locuință, în momentul în care s-a petrecut întreaga scenă halucinantă. După ce și-a omorât soția, bărbatul s-a aruncat de la etajul 7. Acesta era de profesie stomatolog.

Anastasia Cecati era o actriță și un model de succes, care se stabilise în Dubai.

Citește și: Curtea de Conturi a controlat la SÂNGE ANAF, Poșta Română, CFR SA și TAROM! Ce nereguli au fost depistate – ERORI de miliarde de euro

Rudele acesteia dezvălui că Anastasia și soțul său nu mai locuiau de ceva timp împreună și că bărbatul avea și o altă familie, cu fosta soție.

Mai mult, în ziua tragediei, acesta se afla în vizită la Anastasia Cecati, pentru a-și vedea copilul. La scurt timp după ce bărbatul și-a făcut apariția, au început certurile, iar soțul Anastasiei a devenit violent. Ulterior, el i-a tăiat gâtul Anastasiei Cecati, iar apoi l-a sunat pe nașul său și l-a implorat să aibă grijă de fetița lui. După aceea, el s-a aruncat de la etaj. Polițiștii au găsit-o pe Anastasia Cecati moartă, într-o baltă de sânge, iar bebelușul se afla într-o cameră alăturată. Copilul a fost dus la spitalul din Chișinău.

Citește și: Românii cu rate la bănci EXULTĂ! Ce au DECIS, AZI, comisiile Senatului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.