Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT O afaceristă a fost găsită MOARTĂ de fiica ei: Decesul ar fi survenit în urmă cu două săptămâni

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Dramă uriașă pentru o femeie de 40 de ani. Proprietară a unei șaormerii, a fost copleștiă de toate controalele făcute constant de către autorități. Acest lucru l-a dezvăluit contabilul femeii, potrivit spynews.ro.

Femeia s-a spânzurat, doborâtă fiind de controalele constante ale autorităților. Aceasta a lucrat în străinătate, însă a decis că vrea să se întoarcă în România. Odată revenită în țară, și-a cumpărat o garsonieră și a pus pe picioare o afacere proprie: o șaormerie.

Citește și: Rareș Bogdan: În secunda în care vom avea guvernul valid sper din tot sufletul să nu treacă mai mult de 48 de ore pentru a schimba toţi prefecţii şi subprefecţii

Și-a pus toată baza în această afacere, care însă nu a mers atât de bine pe cât spera. Profitul nu era senzațional, iar controalele repetate ale autorităților atârnau greu pe umerii ei.

Ulterior, fiind copleșită de problemele din afaceri, femeia s-a spânzurat. Și mai tragic este faptul că a fost găsită abia după două săptămâni, de fiica venită tocmai din Olanda pentru a afla ce a pățit.

„Era o femeie ca atâtea alte milioane de femei, avusese o mulțime de greutăți în viață, era singură și la fel la alte milioane de oameni din această țară plecase “dincolo” unde a lucrat pentru a câștiga niște bani care să-i permită ca la un moment dat să ducă o viață mai ușoară decât avusese până atunci”, a explicat contabilul femeii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.