Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT O cântăreață de muzică populară amenință că se sinucide / FOTO

cantareata sinucisa 2

O tânără cântăreaţă de muzică populară de nici 18 ani din Târgu-Jiu a şocat prietenii de pe Facebook cu o fotografie în care apărea plină de tăieturi cu lama pe braţ. Înainte de fotografia cu pricina, Larisa a mai postat încă una cu mesajul „Vreau să mor. Pot?” Prietenii cântăreţei au reacţionat imediat la postarea Larisei. „Ce ai păţit?”, „Mulți nu pot înțelege o persoană când se taie, omul când face acest lucru nu îl face fără un motiv, o face pentru că suferă foarte mult”, au scris câţiva dintre prietenii Larisei pe pagina de socializare.

Citește și: Tragedie în Mamaia: Doi băieți au murit, iar două fete sunt în stare gravă / VIDEO

Colegii tinerei cântăreţe povestesc că nu este la prima tentativă de acest gen. „Era o fată cuminte, însă de ceva timp are un anturaj cam dubios. A avut un iubit, acesta a părăsit-o şi de asta reacţionează aşa. S-a mai tăiat odată la fel ca acum, vrea să impresioneze mai mult”, a povestit o colegă. Pe pagina de socializare, eleva de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu apare cu pseudonimul „Bruneţica Ta”. Elevă în clasa 11 la secţia de Muzică, tânăra urmează şi cursurile Şcolii Populare de Artă din Târgu-Jiu. În timpul liber, merge şi cântă la nunţi şi evenimente private.

Citește și: Adrian Năstase, mesaj pentru PSD + Ce trebuie făcut pentru modernizarea României

Pentru că, zic ei, ştiu că Larisa vrea doar să impresioneze cu gesturile sale, anumiţi prieteni de pe Facebook au ironizat-o. „Vai, tai-o de tot”, „Fată, eşti cu capu”, „Doar atât, un fleac” sunt doar câteva dintre mesaje scrise de internauţi. Nici Larisa nu s-a lăsat mai prejos şi a început să facă glume pe seama comentariilor prietenilor, semn că i-au dispărut gândurile sinucigaşe, anunță gorjexclusiv.

content-image

 

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.