Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șocant. Război total între Antal Arpad și Bogdan Diaconu

După ce liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, i-a făcut plângere penală lui Antal Arpad, primarul din Sfântu Gheorghe, acesta nu a întârziat cu riposta. Într-un comunicat UDMR emis numai în limba maghiară (AICI), Antal Arpad se plânge că a primit amenințări cu moartea și cu deportarea în urma postării de către Bogdan Diaconu pe pagina sa de facebook a evenimentului de intonare a imnului Ungariei la Sfântu Gheorghe. Liderul UDMR anunță că va sesiza procurorii, Consiliul Național de Combatere a Discriminării și ambasadele străine împotriva lui Bogdan Diaconu. Liderul Partidului România Unită a continuat însă campania împotriva UDMR și i-a transmis lui Antal, tot pe facebook, că ”CNCD este condus de un maghiar și este o anexă a UDMR-ului, așa încât dacă Antal se plânge acolo e ca și cum s-ar plânge la colegii lui de partid. Firește că i se va da dreptate. De Antal Arpad și de plângerile lui nu mai putem noi!”.

Nu este prima oară când UDMR se plânge de deputatul Bogdan Diaconu. Încă de pe vremea când era în PSD, Diaconu a fost obiectul mai multor atacuri virulente ale UDMR care amenința PSD cu retragerea de la guvernare dacă nu îl oprește pe Diaconu (AICI). Până la urmă, Diaconu a demisionat singur din PSD în semn de protest față de prezența UDMR la guvernare și și-a continuat criticile pe cont propriu, înființându-și propria sa formațiune, Partidul România Unită.

După declarațiile amenințătoare ale liderilor UDMR din 13 decembrie, de la Consiliul Reprezentanților Unionali, președintele PRU a declanșat o campanie online de scoatere în afara legii a UDMR. O singură postare pe facebook a lui Diaconu pe această temă a adunat peste 8.000 de share-uri, peste 14.000 de like-uri și 1300 de comentarii în favoarea desființării UDMR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.