Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT Tatăl șefului CNSAS, ARESTAT în SUA pentru că a furat tampoane

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Caz absolut șocant al unui bărbat român arestat în Statele Unite. Acesta a fost încătușat pentru că a furat tampoane. Bărbatul este nimeni altul decât tatăl noului director al Casei Naționale de Sănătate (CNAS), Raul Vulcănescu. După ce a fost reținut, bărbatul a fost și expulzat din SUA. A furat mai multe bunuri dintr-un magazin, printre care tampoane, șosete și gel de bărbierit, conform adevarul.ro.

Citește și: A fost făcut public! Când va fi cumpărat primul sistem Patriot

Raul Vulcănescu, fost director adjunct la Colegiul Național „Costache Negruzzi” din Iaşi a urmat o bursă Fullbright în anul școlar 1999-2000. Pe 3 martie, profesorul de engleză a fost prins de angajații unui magazin din oraşul american Bend (statul Oregon) când încerca să plece cu mai multe bunuri neplătite. Vulcănescu avea într-un rucsac produse neplătite în valoare de 120,12 dolari, mai exact acestea fiind şosete, tomate, 2 sticle de vin, bomboane, caviar, aspirine, gel de bărbierit, file de somon și tampoane.

Citește și: Știați? Ce sporuri vor primi bugetarii începând cu anul 2018

Profesorul Vulcănescu a pierdut din această cauză statutul de bursier Fullbright, a fost expulzat din SUA, iar după ce evenimentul a ajuns în presa locală acesta a fost suspendat din funcția de director adjunct al liceului "Costache Negruzzi". Fiul lui Raul Vulcănescu a fost numit pe 1 septembrie în funcția de director interimar al CNAS, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.