Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT Un tânăr a PARALIZAT la moaștele Sfintei Parascheva

sfanta parascheva moaste

Un episod șocant a avut loc în timpul pelerinajului la moaștele Sfintei Parascheva. Un tânăr a paralizat, după ce a stat la coadă ca să se roage la moaștele Sfintei Parascheva. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a stat ore-n șir la coadă, în frig, când o parte din corp a început să-i amorțească. A fost dus de urgență la spital, relatează ziaruldeiasi.ro.

Bărbatul a venit din Galați pentru a se închina la moaștele Sfintei Parascheva. A ajuns la Iași, încă de joi seara. S-a așezat, alături de mii de oameni, la coada de mii de oameni care s-au adunat în apropierea Catedralei Mitropolitane din Iași.

Citește și: Scene HORROR la metrou: Un CADAVRU a fost găsit pe scările unei stații de metrou din București

Potrivit medicilor, tânărul din Galaţi a suferit o hemipareză şi, pe lângă ajutorul specializat primit în timp ce se afla la coadă la moaşte, a fost transferat în Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul "Sfântul Spiridon" pentru investigaţii amănunţite. Conform cardiologilor, fenomenul de hemipareză se instalează din cauza unor malformaţii congenitale care determină anevrisme cerebrale.

"Hemipareza apare pur şi simplu, pe fondul unei malformaţii vasculare a arterelor cerebrale care fac niste anevrisme. Momentul ruperii lor e legat de un efort mai mare, de o situaţie traumatică. În unele cazuri, aceste situaţii pot fi fatale", a explicat dr. Ioan Bostaca, medic cardiolog la Spitalul "Sfântul Spiridon".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.