Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Occidentul a tradat! Rusia va începe războiul "pe fata" nu doar hibrid! România afectata direct!

ukraine-office.eu
razboi hibrid Rusia

Preocupate de alegerile interne și evitarea unei catastrofe electorale (SUA) sau aflate într-o "bula temporala" în materie de politica externa și securitate (U.E.)  statele din Occident au uitat de ambițiile lui "Petru cel Mare al Rusiei" și interesul acestuia pentru pentru  Ucraina și teritoriile din jur.

Vezi și: SONDAJ - SURPRIZA Crin Antonescu! Cum stau Cioloș, Dragnea și Băsescu/EXCLUSIV ONLINE

Am avertizat încă de la încheierea păcii cu Ucraina ca aceasta este doar o "aroganta" a lui Vladimir care a șters pe jos cu Merkel și Hollande. Mai mult decât atat serviciile secrete din România au avertizat și informat direct capitalele occidentale cu privire la adevăratele  intenții ale Rusiei fata de Ucraina, Moldova, Serbia, Bulgaria, Ungaria.

În acest moment Rusia și a aservit politic toate aceste tari în timp ce UE s a retras aproape cu totul din aceste zone ce vor genera la un moment implozia UE dacă aceasta nu și va schimba politica de susținere financiara și politica în fata Rusiei.

Insa cine sa o facă? Germania și Franța - ce se comporta aproape ca agenti  de influenta ai Rusiei cu afaceri la suprafata și în spatele ușilor cu aceasta.

Nu voi insista acum asupra detaliilor acestor afaceri dubioase, egoiste și care au pus întreaga UE în dificultate în fata unei Rusii tot mai agresive pentru ca atata timp cat aceasta este "camatarul" știe ca "imprumutatii" nu vor mișcă în front ci au ajuns "la mana lor".

Vezi și: Informație dureroasă despre Victor Ponta: abia acum s-a aflat

În acest context, în UE  au mai rămas doar 2 parteneri fermi ai SUA: România și Polonia. Si acestea penetrate și "ocupate" pas cu pas de Rusia și "satelitii" sai europeni.

Astfel, în pragul alegerilor parlamentare Tarul are nevoie sa "vândă" poporului rus glorie în loc de bunăstare și o viata buna. Pentru simplul motiv ca economia Rusiei este în colaps. Așadar Vladimir are nevoie de un nou război cu sau fără noima care sa demonstreze rușilor ca redevin imperiul de odinioară. Un imperiu cu burta goala dar cu gloria ocupării de teritorii.

Ucraina este TINTA actuala a lui Putin și un război convențional cu Ucraina este inevitabil. Putin are nevoie electoral, politic dar și economic. Din Ucraina Rusia duce acum prin rute controlate direct majoritatea otelului și produse semidefinite necesare industriei de armament direct în fabricile de armament.

Recentele evenimente din Crimeea: stoparea aprovizionării cu energie electrica a centralei nucleare, exercițiile militare ucrainene și ruse la granița cu noul teritoriu rus) sunt doar "preludiul" pentru un război de amploare și de cucerire efectiva a Ucrainei.

În fata unui Occident plin de "declarații razboinice"  dar cu afaceri pe ușa din dos sau indiferenta fata de întreaga zona în cazul altora, Rusia va trece la un asalt și un război de tip "blietzkrieg" cu Ucraina.

Pentru Romania va fi un dezastru pentru ca Putin are acum suficient armament și resurse în Crimeea pentru a ocupa rapid Odesa și în felul acesta sa devina vecinul României.

În afara provocărilor la granița ma aștept din partea lui Vladimir sa forțeze prin orice mijloc o acțiune a României pe teritoriul Republicii Moldova pentru ca după Ocuparea Odesei sa foloseasca cei 17000 de soldați transnistreni pentru ocuparea Moldovei și provocarea României la o reacție ce sa i dea posibilitatea de acțiune militara împotriva României.

Insa cheia pentru tot acest plan sta în forta sau slăbiciunea Occidentului în acceptarea tacita a încercării de ocupare a Ucrainei ce va avea loc în scurt timp.... sper ca SUA, UE și NATO sa se trezească pana nu va fi prea tarziu ...pentru Romania!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.