Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Octavian Jurma critică dur autoritățile: 'Ne apropiem de anarhie sanitară! Cei nevaccinați se vor hotărî să nu se mai vaccineze'

Facebook
octavian jurma

Octavian Jurma critică deciziile autorităților vizavi de noile restricții. Epidemiologul e de părere că cei nevaccinați se vor hotărî să nu se mai imunizeze și că va fi tot mai dificil să existe un dialog rațional cu ei.

Jurma spune că fără o decizie unică, fără predictibilitate și fără autoritate respectată nu vom învinge pandemia.

„Vedem că (n.r. guvernul) a amânat atât de mult luarea acestor decizii, încât valul a intrat singur pe platou. Sunt mai preocupat acum de valul cinci. (…) O parte din cei nevaccinați se vor hotărî acum să nu se mai vaccineze, nu mai putem avea un dialog rațional cu ei”, a declarat Jurma, potrivit România Tv, explicând că lipsește predictibilitatea și în domeniul sanitar.

„Ni se spune sâmbătă ceva, luni vedem că nu se întâmplă. Lipsa de predictibilitate și vedem că nici acum în ceasul 18, politicienii nu fac pasul în spate, să se certe liniștiți acolo, puteau să delege autoritatea sanitară unui comandament unic. Toată lumea se ocupă de vaccinare și nimeni de fapt. Nu există nicio autoritate recunoscută și ne apropiem de anarhie sanitară. Avem reguli pe care nimeni nu le respectă”, a mai spus epidemiologul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.