Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Octavian Jurma: Omicron ne-a propus un pact cu diavolul - Vă slabesc un pic pe voi adulţii, dar mă lăsaţi să mă înfrupt din copiii voștri'

Facebook
Octavian Jurma

Cercetătorul Octavian Jurma face pe pagina sa de socializare o analiză a exploziei de cazuri de COVID-19 în acest val 5 şi al variantei Omicron care infectează mai ales copii.

„Nu ştiu ce înseamnă pentru oamenii ăştia o "explozie de cazuri" dar este cert Omicron nu îngrijorează pe nimeni pentru că produce "doar" de 2x mai mulţi copii în spitale de 2x mai repede decât Delta. Omicron este de altfel aşa de "foarte blândă", încât în Timişoara spitalele de pediatrie sunt pline şi copiii au început să fie internaţi şi in secţiile de adulţi.

Nu e de mirare că politica asta de şcoală cu preţul vieţii [copiilor, părinţilor şi profesorilor] garantează că orice copil vulnerabil va avea o confruntare pe viaţă şi pe moarte cu virusul SARS-CoV-2. Cel mai trist este că varianta Omicron ne-a propus un pact cu diavolul: "Vă slabesc un pic pe voi adulţii, dar mă lăsaţi să mă infrupt din copiii voştri".”, a scris Jurma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.