Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Octavian Ţîcu, candidat la prezidențialele din Republica Moldova: 'este momentul să ne arătăm loialitatea faţă de statul român'

protv.md
Octavian Tîcu

Trimisul special al AGERPRES, Cristian Lupaşcu, transmite: Candidatul Partidului Unităţii Naţionale la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, Octavian Ţîcu, a lansat, duminică, un apel către cetăţenii moldoveni din România să participe la primul tur al alegerilor prezidenţiale.

El a declarat că alegerile pentru funcţia de preşedinte reprezintă un moment prin care moldovenii pot să îşi arate "loialitatea faţă de statul român", precizând că opţiunea sa este "reîntregirea cu România".

"Mă adresez tuturor moldovenilor cetăţeni din România să iasă la vot pentru că este un moment să ne arătăm loialitatea faţă de statul român şi faţă de toate investiţiile pe care statul român le-a făcut, pentru că viitorul nostru este acolo", a afirmat Ţîcu.

Atac sângeros în oraşul canadian Quebec - 7 victime! Poliţia a anunţat că a arestat un suspect

Peste 3,2 milioane de cetăţeni cu drept de vot din Republica Moldova sunt aşteptaţi să participe, duminică, la alegerile pentru funcţia de preşedinte al ţării, disputată de opt candidaţi, între care şi şeful statului în funcţie, Igor Dodon.

Cei opt candidaţi sunt: Renato Usatîi (Partidul Politic "Partidul Nostru"), Andrei Năstase (Partidul Politic "Platforma Demnitate şi Adevăr"), Tudor Deliu (Partidul Liberal Democrat din Moldova), Igor Dodon (independent), Violeta Ivanov (Partidul Politic "Şor"), Maia Sandu (Partidul Politic Partidul Acţiune şi Solidaritate), Octavian Ţîcu (Partidul Politic "Partidul Unităţii Naţionale") şi Dorin Chirtoacă (Blocul electoral Unirea).

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.