Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șocul trăit de o mireasă imediat după nuntă, în clipa în care proaspătul soț a obținut viza: Bărbatul a plecat și cu toți banii

mireasa

Șocul trăit de o mireasă imediat după nuntă, în clipa în care proaspătul soț a obținut viza: Bărbatul a plecat și cu toți banii.

O femeie, care s-a trezit dintr-o dată într-o casă goală și cu cărțile de debit goale, și-a dat seama că soțul ei a părăsit-o la o zi după ce viza a fost aprobată. Isabelle Glastonbury, acum în vârstă de 31 de ani, l-a cunoscut pe Michael în Dallas în 2015 și s-a îndrăgostit rapid de carismaticul și fermecătorul bărbat, relatează Daily Mail.

La un an după logodnă, cei doi s-au mutat împreună în 2018 din Statele Unite în Australia.

Cuplul s-a căsătorit în cadrul unei nunți de poveste la Boathouse din Palm Beach, nota de plată de peste 50.000 de dolari fiind plătită cu generozitate de părinții ei.

Dar fericirea de proaspăt căsătorită s-a transformat în suferință după o seară în care au sărbătorit aprobarea vizei lui Michael în ianuarie 2021, la 2 ani și 4 luni după ce a depus cererea, taxa fiind finanțată tot de mama și tatăl ei.

„Am ajuns acasă și literalmente 90 la sută din lucrurile lui dispăruseră”, a declarat Isabelle pentru Daily Mail Australia.

„Am avut acest sentiment de deznădejde”, și-a amintit ea. „Am încercat să mă loghez în conturile noastre de imigrare, fusesem blocată de tot, cărțile mele de credit erau goale, iar pe telefonul lui eram blocată, niciunul dintre apelurile sau mesajele mele nu ajungea la destinatar”.

Timp de mai bine de o lună, Isabelle nu a înțeles de ce Michael, acum în vârstă de 29 de ani, a dispărut brusc fără nicio explicație.

„El i-a ținut în secret pe toți - pe toți prietenii noștri comuni, pe cavalerul de onoare de la nunta noastră și propria lui familie, nimeni nu știa unde este”, a mai spus femeia.

Dar, în retrospectivă, lunile care au precedat descoperirea dispariției soțului ei au fost îngrijorătoare, a spus ea.

„Devenise distant și începuse să dispară noaptea, mă simțeam ca și cum aș fi fost căsătorită cu un străin”, a spus ea.

Isabelle a susținut că în zilele dinaintea dispariției sale, Michael îi spusese că vrea ca ei să se mute în Queensland, să cumpere o casă și să întemeieze o familie.

„Nu știu care era planul lui, nimic din toate acestea nu avea sens”, spune ea. „Cred că ne-am căsătorit, i-a trecut și a fost prea laș să îmi spună ceva în față, dar voia doar să rămână în Australia”

Potrivit lui Isabelle, Departamentul de Imigrare și Protecție a Frontierelor nu a făcut mare lucru pentru a respinge viza lui Michael după ce acesta a dispărut, o cheltuială de 10.000 de dolari pe care părinții ei au acoperit-o atunci când cuplul s-a mutat pentru prima dată în Sydney.

„Atât de mulți oameni l-au raportat la Imigrări și nu s-a întâmplat nimic”, a spus ea. „Literalmente oamenii pot pleca și nu au nicio repercusiune”.

A trecut mai bine de un an de când fostul cuplu a divorțat oficial, iar Isabelle nu l-a mai văzut și nu a mai vorbit cu Michael de la scurta lor întâlnire din februarie 2021, când el i-a dat explicația vagă că „trebuia să fie singur”.

„Chiar zilele trecute prietenul meu mi-a spus că Michael s-a căsătorit din nou - aproape la un an de la ziua în care am divorțat oficial. A fost cel mai bun prieten al meu. A păcălit pe toată lumea, inclusiv pe mine”, a spus aceasta.

Isabelle a mers și ea mai departe, reluându-și relația cu Max, iubitul ei din liceu și cel mai bun prieten, cuplul întâmpinându-l pe micuțul Mason în urmă cu trei luni.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.