Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE Ofensivă puternică a rușilor în Donețk: o alertă de raid aerian a fost emisă în toată Ucraina

rusi Rusia armata

Update:

Rusia a bombardat, marţi, un sector rezidențial din orașul ucrainean Liman, regiunea estică Donețk, folosind lansatoare de rachete Grad. Potrivit şefului adjunct al cancelariei prezidenţiale de la Kiev, Kirilo Timoşenko, o persoană a fost ucisă și alte trei au fost rănite în timpul bombardamentului, informează Rador.

Știrea inițială:

Forțele Armate Ruse dezvoltă o ofensivă în direcția Donețkului, a declarat reprezentantul oficial al Ministerului Apărării al Federației Ruse Igor Konașenkov, marți, în cadrul unui briefing, relatează Interfax.

O alertă de raid aerian a fost emisă pentru întreg teritoriul Ucrainei, potrivit unor oficiali ucraineni, informează Rador.

"În direcția Donețkului, trupele ruse continuă acțiunile ofensive", a declarat Konashenkov. Potrivit acestuia, "peste 100 de militari ucraineni, un tanc, cinci vehicule blindate de luptă și cinci mașini au fost distruse în această direcție în timpul zilei".

Konașenkov a raportat, de asemenea, respingerea atacurilor forțelor armate ale Ucrainei (AFU) într-o serie de zone din regiunea Harkov și Republica Populară Lugansk (LPR). "În direcția Kupyansk din apropierea satului Ivanovka, regiunea Harkov, inamicul a încercat fără succes să atace trupele rusești cu forțele unui grup tactic al forțelor armate ale Ucrainei. Ca urmare, unitatea forțelor armate ale Ucrainei a fost aruncată înapoi la pozițiile sale inițiale. Peste 30 de militari ucraineni, două vehicule blindate de luptă și două camionete au fost distruse", a spus el.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.