Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șofer din Constanța a fost arestat după ce a condus maşina cu o alcoolemie de 3,47 g/l alcool pur în sânge. Nu avea permis, iar maşina nu era înmatriculată

arestat bun

Șofer din Constanța a fost arestat după ce a condus maşina cu o alcoolemie de 3,47 g/l alcool pur în sânge. Nu avea permis, iar maşina nu era înmatriculată

Un şofer a fost arestat preventiv de Judecătoria Mangalia, după ce a condus o maşină având o alcoolemie în sânge de 3,47 g/l alcool pur în sânge. Anchetatorii au mai stabilit că bărbatul nu deţinea permis de conducere, iar autoturismul respectiv nu avea montate plăcuţele de înmatriculare.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Mangalia care a decis arestarea sa preventivă

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia au anunţat luni, că un bărbat a fost reţinut după ce a fost prins în timp ce conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis.

“În noaptea de 10/11.02.2024, în jurul orei 00:15, B.C. a fost depistat în timp ce conducea autoturismul AUDI A4, care nu avea montate plăcuţele cu nr. de înmatriculare şi avea un mers sinuos, în urma verificărilor constatându-se că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Mangalia, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, în urma testării rezultând o îmbibaţie alcoolică de 3.47 g/l alcool pur în sânge”, au transmis procurorii.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Mangalia care a decis arestarea sa preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.