Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șofer sub control judiciar care circula haotic pe șosele, tras pe dreapta de politiști: Avea droguri în mașină, dar la DrugTest a ieșit negativ

droguri

Șofer sub control judiciar care circula haotic pe șosele, tras pe dreapta de politiști: Avea droguri în mașină, dar la DrugTest a ieșit negativ

Polițiștii Secției nr. 7 Poliție Draganu din Argeș au fost sesizați, marți, prin Dispeceratul Poliției Municipiului Pitești cu privire la faptul că, pe DN 7, un autoturism Volkswagen circulă haotic din direcția Râmnicu Vâlcea - Pitești, au spus surse judiciare pentru STIRIPESURSE.RO.

Mașina a fost depistată în comuna Draganu, pe DN7, stabilindu-se faptul că, la volanul acesteia se afla S.M. Ș, de 39 de ani, din București, iar, în urma verificării în bazele de date, acesta figura cu măsura controlului judiciar pentru trafic de droguri.

S-a procedat la testarea alcooltest, rezultatul fiind negativ și drugtest, rezultatul fiind același.

Polițiștii au controlat autoturismului și l-au percheziționat pe șofer, astfel că au fost găsite mai multe pastile de metadonă și substanțe cristaline, fragmente de timbre, comprimate și două doze de staniol, în care se găseau fragmente vegetale.

Au mai fost găsite instrumente pentru cântărire și consum de droguri (cântar, pipă și grinder). Ulterior a fost anuntat colectivul din cadrul BCCO Argeș, care l-a preluat pentru cercetări pe șoferul autoturismului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.