Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ofertă de 12 milioane de euro, pentru un fotbalist român

www.gsp.ro
Răzvan Marin Standard

Interesul pentru Răzvan Marin din partea cluburilor europene creşte pe zi ce trece.

După ce Inter Milano şi AS Roma şi-au manifestat dorinţa de a-l transfera, romanii oferind chiar 7 milioane de euro, acum Sampdoria a propus între 10-12 milioane de euro pentru mijlocaşul român, conform La Derniere Heure.

Fiul lui Petre Marin a prins un sezon foarte bun la Standard Liege, pentru care a reuşit 12 pase decisive şi şase goluri, iar fotbalistul a început să devină din ce în ce mai vizibil pentru cluburile importante din vestul Europei. După ce Standard Liege a refuzat oferta de 7 milioane de euro din partea semifinalistei Ligii Campionilor, un alt club din Serie A a intrat în cursă, conform mediafax.

Sampdoria a plusat la oferta romanilor şi le-a propus belgienilor între 10-12 milioane de euro, scriu jurnaliştii belgieni. Astfel, rămâne de văzut cum va reacţiona Standard Liege ofertei foarte bune a italienilor, după ce cu AS Roma a purtat negocieri „la sânge”.

Tânărul român, crescut la Academia Hagi, este în prezent cotat de site-ul de specialitate www.transfermarkt.de la suma de 7 milioane de euro. Un viitor transfer al acestuia ar urmă să aducă celor de la Viitorul Constanţa 20% din suma de transfer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.