Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ofertă surpriză pentru Mircea Lucescu: Ar putea antrena un fost stelist

www.gsp.ro
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a fost dat afară de la Zenit Sankt Petersburg după numai un an de contract, însă antrenorul român nu duce lipsă de oferte. Potrivit presei din Grecia, "Il Luce" ar putea ajunge în locul lui Vladimir Ivici la PAOK Salonic. Team-managerul grecilor, Luboj Michel, vrea să profite de prietenia care-l leagă de Mircea Lucescu și să-l convingă să accepte oferta lui PAOK. Cei doi au lucrat împreună la Șahtior, iar relațiile dintre ei sunt foarte bune, conform gsp.ro.

PAOK Salonic a încheiat sezonul regulat pe locul 2, după Olympiakos care și-a adjudecat titlul de campioană. În play-off PAOK e pe locul 3, însă are un meci mai puțin, cel cu Panathinaikos, care a fost întrerupt după ce antrenorul lui PAOK a fost lovit în cap cu o sticlă de fanii adverși. În mod normal PAOK va câștiga cu 3-0 la masa verde și va termina play-off-ul pe poziția secundă. PAOK va juca sezonul viitor în Europa League.

Dacă va accepta oferta lui PAOK, Mircea Lucescu îl va antrena și pe Fernando Varela, fostul fundaș al lui FC Vaslui și FCSB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.