Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oferte avantajoase de Black Friday. Top 3 cele mai bune modele de televizoare inteligente KIVI

KIVI Media
KIWI televizor

Sezonul reducerilor de Black Friday este în toi, iar asta înseamnă că vă puteți cumpăra produsul dorit la un preț redus. În cazul în care alegeți un televizor inteligent KIVI, veți avea parte de o imagine clară, sunet de calitate și un sistem de operare eficient și rapid. Am selectat trei cele mai bune modele de televizoare KIVI, care merită a fi achiziționate.

KIVI 32H750NB

Dacă aveți nevoie de un televizor inteligent de bază la un preț accesibil, KIVI 32H750NB este alegerea perfectă. Acesta are un ecran HD de 32 de inch cu o matrice MVA și iluminare Direct LED. Televizorul are la bază sistemul de operare Android TV 11, cu suport pentru control vocal Google Assistant și posibilitatea de a transmite instantaneu conținutul de pe smartphone sau alte dispozitive pe ecran prin Chromecast. Dispozitivul se sincronizează cu Google Home.

Cu toate că are o diagonală mică, televizorul arată elegant și scump datorită designului minimalist și marginilor laterale extrem de subțiri, cu o grosime de doar 2,6 mm. Sunetul de calitate este asigurat de două difuzoare de 8 W, calibrate manual, cu suport pentru Dolby Digital. Puteți conecta echipamente suplimentare prin Wi-Fi și Bluetooth. Printre conexiunile disponibile se numără Ethernet (LAN), 2 USB, 3 conexiuni HDMI, jack audio, ieșire audio optică, RCA.

content-image

KIVI 43U740NB

Acest televizor de 43 de inch va îmbunătăți cu siguranță aspectul sufrageriei și vă va permite să vedeți filme pe un ecran mare. Designul este modern și minimalist, cu suporturi elegante și rame subțiri, care nu vă vor distrage atenția de la ecranul 4K. Montarea pe perete este, de asemenea, posibilă datorită suportului Vesa de 300x300 mm.

Producătorul a folosit ecranul Super MVA cu un unghi larg de vizualizare și iluminare Direct LED. Televizorul recunoaște automat conținutul HDR și utilizează tehnologii de îmbunătățire a imaginii, cum ar fi Super Contrast Control și Ultra Clear, care se ocupă de ajustarea automată a clarității, contrastului și luminozității.

Modelul are la bază sistemul Android TV 9, cu suport pentru Google Assistant. Dispune de 8 GB de memorie internă, iar printre interfețele wireless se numără Bluetooth 5.1, Chromecast, Wi-Fi 5G și DLNA. Toate conexiunile necesare sunt disponibile: Ethernet (LAN), 3 USB, HDMI ARC, HDMI 2.1, HDMI CEC, jack audio, ieșire audio optică, mini RCA. Sunetul surround este asigurat de două difuzoare de 12 W fiecare, cu suport pentru Dolby Digital și posibilitatea de a ajusta presetările audio.

content-image

KIVI 43F750NB

Acest model are un design fără margini și cu siguranță se va integra perfect în interioarele moderne și minimaliste. Ecranul de 43 de inch are o rezoluție Ultra HD și este dotat cu tehnologii avansate de îmbunătățire a imaginii, astfel încât și conținutul de calitate scăzută să arate impresionant. Modelul are la bază sistemul de operare Android TV 11.

Difuzoarele de 8 W, cu suport pentru Dolby Digital, asigură sunetul surround. De asemenea, are Bluetooth 5.1 și Wi-Fi 5G, precum și următoarele conexiuni: Ethernet (LAN), 2 conexiuni USB, 2 conexiuni HDMI, jack audio, ieșire audio optică, mini RCA. Acest model suportă asistentul vocal și Chromecast pentru a transmite conținut de pe telefon, iar sincronizarea cu Google Home este inclusă.

content-image

În sezonul Black Friday, partenerii KIVI propun oferte pentru televizoare inteligente la prețuri speciale, o oportunitate excelentă de a transforma în realitate visul de a avea un Smart TV și de a obține beneficii suplimentare. Pentru a afla mai multe despre ofertele promoționale, accesați Carrefour, Emag, Flanco.

 

Despre KIVI

KIVI este o companie internațională înființată în anul 2016, cu sediul în Budapesta. Principalul său domeniu de activitate constă în dezvoltarea și producerea de televizoare inteligente, cu distribuție în Europa și Asia. Departamentul Research & Development este localizat în Europa și Asia. Până în prezent, au fost vândute peste 1,5 milioane de dispozitive. KIVI este un partener certificat al Google și Netflix.

 

https://kivismart.com/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.