Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoferul care a produs accidentul din Dolj, soldat cu doi morți și trei răniți, nu avea permis

www.evz.ro
politie accident

Șoferul care a produs accidentul din Vârvoru de Jos, județul Dolj, în care au murit el și soția sa, nu avea permis de conducere, au stabilit polițiștii care au făcut cercetarea la locul producerii accidentului, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de polițiștii din Dolj, șoferul care a intrat cu mașina în copac conducea cu viteză, deși nu avea permis.

„Un bărbat de 43 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul vitezei excesive şi a neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto şi al pasagerei de pe locul din dreapta faţă, o femeie de 34 de ani, din Vârvoru de Jos”, se arată în comunicatul citat.

Femeia care a murit era soția șoferului, au arătat surse locale.
De asemenea, trei persoane, pasagere pe bancheta din spate, au fost rănite.

Este vorba de fratele șoferului, un bărbat de 39 ani, soția acestuia, o femeie de 36 de ani şi de copilul celor doi, în vârstă de 15 ani, toţi din Vârvoru de Jos.

„Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că bărbatul de 43 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, au mai transmis reprezentanții Poliției Dolj.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.