Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoferul care a ucis un angajat de la drumuri avea 27 de ani și se afla sub influența băuturilor alcoolice

politie bun

Conducătorul auto care a provocat accidentul mortal de pe DN 29D, în comuna Stăuceni, avea o concentraţie alcoolică de 0,20 mg/l în aerul expirat, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu.

Citește și: O mașină a accidentat mortal un muncitor, care lucra la reparația drumului

Potrivit sursei citate, autoturismul condus de tânărul de 27 de ani se deplasa dinspre municipiul Botoşani spre comuna Truşeşti, când a lovit un muncitor de 58 de ani, care lucra la modernizarea drumului naţional DN 29 D.

Un angajat al unei firme de construcţii care executa lucrări de modernizare pe DN 29D, în judeţul Botoşani, a murit, sâmbătă, după ce a fost lovit de un autoturism care circula cu viteză, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Ca urmare a acestui accident, circulaţia pe DN 29D, între localităţile Victoria şi Stăuceni, se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea agenţilor de poliţie.

"Pe DN 29D, între localităţile Victoria şi Stăuceni, judeţul Botoşani, conducătorul unui autoturism nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a lovit un lucrător care efectua reparaţii asupra carosabilului, angajat al unei firme private, pe un sector de drum semnalizat corespunzător. În urma impactului a rezultat decesul acestuia", precizează Centrul Infotrafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.