Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoferul de troleibuz care a utilizat în trafic telefonul mobil riscă să fie concediat de STB

Societatea de Transport Bucuresti
STB sigla

Șoferul care apare filmat, pe rețelele de socializare, conducând troleibuzul în timp ce utiliza telefonul mobil și un card bancar, având astfel ambele mâini ocupate, riscă desfacerea contractului de muncă, anunță Societatea de Transport București – STB SA.

Citește și: Nervi în PSD, după ATACUL lui Vosganian: 'Domnule Vosganian, vă sfătuiesc să beți vreo doi litri de ceai de tei concentrat'

Pentru STB SA, sănătatea și siguranța călătorilor sunt extrem de importante, de aceea societatea nu tolerează sub nicio formă un comportament al angajaților săi care să pună în pericol viața cetățenilor.

În această speță, STB SA s-a autosesizat pe baza imaginilor transmise public, iar conducerea companiei a dispus identificarea șoferului în cauză și cercetarea sa disciplinară pentru încălcarea atât a dispozițiilor Codului Rutier, cât și a Regulamentului Intern și a deciziilor Directorului General. Conducerea STB SA dă asigurări călătorilor că astfel de gesturi sunt sancționate ferm, mergând până la desfacerea contractului de muncă.

STB SA le mulțumește tuturor călătorilor de bună credință care sesizează astfel de cazuri, feed-back-ul transmis companiei fiind foarte important în demersurile pe care aceasta le face pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite publicului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.